Új stratégiájának részeként a TV2 Csoport szervezeti és személyi változásokat hajt végre.

Márciustól megalakul az Aktuális műsorok igazgatósága, amelynek feladata a TV2 Csoport csatornáin futó hír és aktuális műsorok bővítése és megújítása. Az új részleg vezetője Kökény-Szalai Vivien lesz, aki 13 éve dolgozik a média területén. 2003-tól 2011-ig a Színes Bulvár Lap (később Bors) külpolitikai, majd sztárrovatos munkatársa volt. 2011-ben az akkori Sanomához igazolt, előbb a Story magazin rovatvezetője, később vezető szerkesztője, felelős szerkesztője, majd 2014. július elsejétől főszerkesztője lett. Az elmúlt hat évben hat könyvet írt, ezek mindegyike vezette a sikerlistákat.

A Mokka, az Aktív és a Tények mellett új napi közéleti háttérműsorral jelentkezik a TV2, amelynek házigazdája Azurák Csaba lesz. A szakember a jövőben a Tények műsorvezetése mellett új megbízatására koncentrál, ezért főszerkesztői feladatait átadja. Azurák Csaba 2001 óta tagja a TV2 csapatának, irányítása alatt az elmúlt egy évben az infotainment műsorok a TV2 legsikeresebb produkciói lettek.

Február 2-től Ökrös Gergely a TV2 program és kreatív igazgatójaként felel a TV2 programstruktúrájáért és a cégcsoport saját gyártású műsoraiért. A vállalat stratégiájának egyik legfontosabb célkitűzése a kábelcsatorna-portfolió erősítése és fejlesztése, ezért ugyanezen a napon kinevezték Fischer Gábort a kábelcsatorna-program igazgatójává. A két szakember szoros együttműködésben irányítja a TV2 Csoport programing területét.

Változás történt február 1-től a TV2 Csoport portfóliójába tartozó csatornák: TV2, SuperTV2, FEM3 és PRO4 terjesztésében és értékesítésében is, az ezekkel kapcsolatos tárgyalásokat az IKO Kábeltévé Kft. végzi.